Open dag trouwlocatie Kasteeltje Cranendonck

Trouwplannen? Maar nog geen idee waar je in het huwelijk wilt treden? Je bent van harte welkom om op zondag 9 februari, geheel vrijblijvend, een kijkje te komen nemen op trouwlocatie Kasteeltje Cranendonck in Soerendonk. Ook andere geïnteresseerden zijn welkom.

Naast het gemeentehuis of een eigen locatie, kun je in Cranendonck ook trouwen in het kasteeltje. Zo’n twee jaar geleden is de trouwzaal volledig gerestyled zodat deze weer een frisse uitstraling heeft, passend bij de sfeer van de locatie. Het witte kasteeltje ligt op een prachtige locatie in de gemeente, omringd door natuur.

Maak kennis met de BABSen

Hoe werkt het als je gaat trouwen? Eerst plan je bij de gemeente je trouwdatum. Zo’n 3 à 4 weken voor het huwelijk neemt een van de Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand (BABSen) contact met je op. Zij denken graag mee over alle mogelijkheden voor een persoonlijke ceremonie. De BABSen en gastvrouwen maken graag kennis met je op 9 februari!

Je bent van harte welkom op zondag 9 februari tussen 12.00  en 15.00 uur op het kasteeltje Cranendonck (Cranendonck 1, Maarheeze). Wil je nu al meer informatie over trouwen in onze gemeente? Kijk dan eens op een van de volgende pagina’s:

Trouwambtenaren

Pagina Trouwen

Pagina kasteel Cranendonck

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF

Het bericht Open dag trouwlocatie Kasteeltje Cranendonck verscheen eerst op Cranendonck.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen