Sv Budel pakt onverwachts periodetitel

Foto: Sv Budel

Sv Budel is zondagmiddag onverwachts periodekampioen geworden in de 3e klasse D. De ploeg van hoofdtrainer Walter van Ommeren was door het gelijkspel van vorige week op gelijke hoogte gekomen met Bladella en Gestel. Vanwege het betere doelsaldo van beide teams moest Budel zelf winnen bij DBS en Bladella én Gestel punten laten liggen.

Het scenario kwam iets voor 16.30 uur vanmiddag precies zo uit. Sv Budel won overtuigend met 0-3 door treffers van Rik Bogers en tweemaal Youri Bogers. Daarnaast zagen ze Bladella verliezen en Gestel gelijkspelen. In de kleedkamer van DBS kon daardoor het feest losbarsten voor de Budelnaren.

Door de winst van de eerste periodetitel is de eerste prijs van het seizoen al binnen en mag sv Budel sowieso deelnemen aan de nacompetitie aan het einde van het seizoen. Sv Budel speelt dan met zeven andere teams voor een plek in de 2e klasse. Tot die tijd zal sv Budel ervoor proberen te zorgen dat ze de heroverde koppositie zo lang mogelijk zullen vasthouden.

Volgende week speelt Budel eerst in de tweede ronde van de districtsbeker tegen de reserves van RKSV Nuenen. De wedstrijd wordt thuis gespeeld en begint om 14.30 uur.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Budel Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen