Sv Budel daalt op ranglijst na puntverlies in slotfase

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: sv Budel

Sv Budel zakt verder weg op de ranglijst. Voor de derde keer op rij heeft het niet gewonnen. Thuis speelde het afgelopen zondag met 1-1 gelijk tegen Reusel Sport/CoTrans 1.

Het was opnieuw een belangrijke wedstrijd in de 3e klasse D voor sv Budel. Tegen concurrent Reusel Sport kwam Budel terecht op voorsprong na een half uur spelen en gaf het weinig weg. Een overwinning om de aansluiting bij de top te vinden, leek in de maak. Maar in de slotfase ging het opnieuw mis voor de oranjehemden. Een ongelukkige uitschuiver van Stef van der Kruijs en een tuimeling van zijn directe tegenstander zorgden voor een penalty voor Reusel Sport. Don Driessen was niet in staat de strafschop te stoppen en dus kwamen de bezoekers langszij.

Het gelijkspel is een behoorlijke domper voor sv Budel. Voor de derde week op rij heeft de ploeg van Walter van Ommeren niet gewonnen en daardoor zakt sv Budel weg naar de vijfde plaats op de ranglijst. Koploper Unitas’59 staat drie punten boven Budel, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. DBS, dat voorlaatste staat, staat slechts zeven punten onder sv Budel.

Aanstaande zondag speelt de ploeg de laatste wedstrijd van het kalenderjaar. Op bezoek bij nummer 3 RPC uit Eindhoven zullen ze opnieuw proberen aansluiting te vinden bij de top van de ranglijst. De wedstrijd start om 14.00 uur.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Budel Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen