In blessuretijd wint sv Budel van koploper Hoogeloon

Teamfoto sv Budel 2019-2020

Sv Budel heeft afgelopen zondag in blessuretijd de overwinning naar zich toegetrokken in de thuiswedstrijd tegen koploper V.V. Hoogeloon (2-1). Op een nat veld begonnen allebei de ploegen wat afwachtend, maar was sv Budel toch de betere partij.

Na een klein half uur spelen komt Hoogeloon op voorsprong en dus gaat sv Budel met een kleine achterstand rusten. Meteen na rust weet Dennis Verstraeten op fraaie wijze de 1-1 te maken. Sv Budel is opnieuw de bovenliggende partij en weet dit uiteindelijk in blessuretijd om te zetten in een overwinning. Op aangeven van Dennis Verstraeten werk Jordy van Zon de 2-1 binnen.

Door deze overwinning van sv Budel is er in de 3e klasse D geen enkel team meer dat uit drie wedstrijden de volle negen punten heeft behaald. De nieuwe koploper, VV Bladella, is het enige team dat nog niet heeft verloren en staat met zeven punten bovenaan. Daarna volgen drie teams met zes punten; Hoogeloon, SBC en sv Budel.

Volgende wedstrijd

Volgende week speelt sv Budel een uitwedstrijd bij SV Tivoli. De Eindhovense formatie is het enige team dat na drie wedstrijden nog geen enkel punt heeft behaald. Ze hebben slechts twee doelpunten gemaakt en 22 tegen gekregen. Sv Budel zou hier dus de derde overwinning van het seizoen moeten pakken.