Sv Budel wint topper tegen SBC en blijft koploper

Thijs van Geldorp
Thijs van Geldorp
Foto: Sv Budel

Ondanks de vele regen van afgelopen zondag ging de topper tussen sv Budel en SBC gewoon door. Budel wint deze wedstrijd tamelijk eenvoudig met 3-0 en blijft koploper in de 3e klasse D.

Na een kleine 20 minuten spelen komt sv Budel op voorsprong. Thijs van Geldorp weet een fout in de achterhoede keurig af te straffen. Enkele minuten later is het Rik Bogers die een volgende fout van SBC in een doelpunt omzet. Sv Budel zit op rozen en SBC moet komen, maar weet niet gevaarlijk te worden. Na een uur spelen is het Thijs van Geldorp die een uitstekende wedstrijd bekroont met zijn tweede treffer.

Budel gaat door de nederlaag van RPC alleen aan kop in de 3e klasse D. Achtervolgers DBS en Bladella volgen op twee punten.

Volgende week speelt sv Budel opnieuw een topper. Het team van Walter van Ommeren gaat op bezoek bij directe concurrent Bladella. De wedstrijd start zoals gewoonlijk om 14.30 uur.

Vacatures

sv Budel draait op vele vrijwilligers, maar zo’n grote vereniging kan altijd extra handen gebruiken. Op hub website staan diverse vacatures.

Misschien wel de belangrijkste vacatures zijn de twee teams van sv Budel die nog altijd geen trainer hebben. Sv Budel JO11-3 en sv Budel MO13-2 hebben nog altijd geen trainer en we hopen middels deze oproep een leuke en enthousiaste trainer voor deze teams te vinden. Verder zoeken ze een schoonmaker voor de kleedlokalen op zaterdag, extra begeleiding voor het G-team, een nieuwe verslaggever van sv Budel 1 en een coördinator pupillenscheidsrechter.

Heb jij interesse in een van deze vacatures? Bekijk dan de uitgebreidere omschrijving op de website of stuur een bericht naar [email protected].

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Budel Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen